top of page

 - Diensten -

INSTRUCTIEVIDEO

Een instructiefilm is een video die op een heldere en begrijpelijke manier informatie deelt met de kijker!

INSTRUCTIEVIDEO

Een instructiefilm is een video die op een heldere en begrijpelijke manier informatie deelt met de kijker. Hoewel je misschien als eerste denkt aan een stapsgewijze handleiding zoals die van IKEA, kan het onderwerp van een instructievideo heel divers zijn. Deze video's zijn vooral waardevol voor bedrijven die hun kennis willen delen over hun producten of diensten, en niet alleen om uit te leggen hoe ze werken, maar ook om te laten zien voor welke specifieke doelgroep ze bedoeld zijn. Het draait om het overbrengen van informatie op een toegankelijke manier die aansluit bij de behoeften en vragen van de kijkers.

SitePhotoCONSTRUCTIE.jpg
IAS Trainingvideo OBH
12:41
Rederij Doeksen Vlotten instructievideo
04:58

// PLAN VAN AANPAK //

We combineren jouw video ideeën met de onze en stellen een plan op. We schrijven op wat we gaan filmen en hoe, zodat dit uiteindelijk een mooi visueel verhaal wordt.

// OPNAMES //

Met een heldere planning en shotlist is iedereen goed voorbereid op de opnamedagen. Speciale aankondigingen worden gedaan voor de drone-opnames, zodat iedereen weet wat er gaat gebeuren.

// EDITING //

Met een combinatie van de beste beelden uit de shoot, visuele effecten en passende audio creeëren we een tof verhaal dat past bij jouw doel en uitstraling.

// FEEDBACK & OPLEVERING //

Ons doel is natuurlijk ervoor zorgen dat je helemaal tevreden bent met het resultaat. De feedback op het conceptvoorstel zullen we zo goed mogelijk doorvoeren en daarna opnieuw aanleveren. Je moet deze video vol trots aan iedereen kunnen laten zien, dan zijn wij tevreden met het resultaat.

// ONZE WERKWIJZE //

bottom of page