top of page

 - Diensten -

ONZE DIENSTEN

We laten jouw verhaal sprankelen en zorgen voor een sterkere band met je merk, meer volgers op sociale media en betere resultaten, vooral door een online aanpak die meer mensen naar je website leidt. Met een video op maat zorgen we ervoor dat jouw boodschap perfect aansluit op wat jij wilt en wat jouw publiek nodig heeft.

ONZE DIENSTEN

FPVTour.jpg

Onze FPV drone, vakkundig bestuurd, neemt je mee op een adembenemende reis door elke hoek en ruimte. Zweef door gangen, vlieg langs kamers en geniet van spectaculaire luchtopnames die de essentie van julie pand of huis vastleggen.

Meer info

Droneshots.jpg

Wil jij luchtopnames met uitstekende beeldkwaliteit.

Of shots vanuit een ander perspectief? Wij laten onze drones veilig voor je vliegen.

Binnen of buiten, voor de allermooiste drone opnames stijgen wij voor je op!

Meer info

SitePhotoAFTERMOVIES.jpg

Een aftermovie legt de sfeer van jouw evenement vast, zodat bezoekers het opnieuw kunnen beleven en anderen kunnen zien wat ze gemist hebben. Het is niet alleen een herinnering, maar ook een goede manier om jouw volgende evenement te promoten.

Meer info

SitePhotoBEDRIJFS.jpg

Een bedrijfsfilm of bedrijfsvideo is dé manier om het verhaal van jouw bedrijf, merk of product op een krachtige manier te vertellen.

Meer info

SitePhotoCONSTRUCTIE.jpg

Een instructiefilm is een video die op een heldere en begrijpelijke manier informatie deelt met de kijker. Hoewel je misschien als eerste denkt aan een stapsgewijze handleiding zoals die van IKEA, kan het onderwerp van een instructievideo heel divers zijn.

Meer info

// PLAN VAN AANPAK //

We combineren jouw video ideeën met de onze en stellen een plan op. We schrijven op wat we gaan filmen en hoe, zodat dit uiteindelijk een mooi visueel verhaal wordt.

// OPNAMES //

Met een heldere planning en shotlist is iedereen goed voorbereid op de opnamedagen. Speciale aankondigingen worden gedaan voor de drone-opnames, zodat iedereen weet wat er gaat gebeuren.

// EDITING //

Met een combinatie van de beste beelden uit de shoot, visuele effecten en passende audio creeëren we een tof verhaal dat past bij jouw doel en uitstraling.

// FEEDBACK & OPLEVERING //

Ons doel is natuurlijk ervoor zorgen dat je helemaal tevreden bent met het resultaat. De feedback op het conceptvoorstel zullen we zo goed mogelijk doorvoeren en daarna opnieuw aanleveren. Je moet deze video vol trots aan iedereen kunnen laten zien, dan zijn wij tevreden met het resultaat.

// ONZE WERKWIJZE //

Travel with Casper
01:02
Camping de holle poarte Makkum
02:30
Wedding Edwin & Denise
03:54
bottom of page