top of page

 - Diensten -

BEDRIJFSVIDEO

Een bedrijfsfilm of bedrijfsvideo is dé manier om het verhaal van jouw bedrijf, merk of product op een krachtige manier te vertellen.

BEDRIJFSVIDEO 

Een pakkend verhaal in je bedrijfsvideo heeft de kracht om de aandacht van je kijkers vast te houden en een blijvende indruk achter te laten. Verhalen hebben een unieke manier om emoties op te roepen, waardoor mensen jouw boodschap beter onthouden en er actie op ondernemen. Dit verhaal kan verschillende vormen aannemen: het kan gaan over de geschiedenis van je bedrijf, hoe je product of dienst het leven van mensen beïnvloedt, of simpelweg een verhaal dat je doelgroep aanspreekt.

SitePhotoBEDRIJFS.jpg
Camping de holle poarte Makkum
02:30
Mevrouw de Molenaar - Promo video
02:13
Walstra antiek - Promotievideo
01:36
Wervingsvideo Horeca personeel Rederij Doeksen
01:37
Argrarische jongeren - Promotievideo
04:20

// PLAN VAN AANPAK //

We combineren jouw video ideeën met de onze en stellen een plan op. We schrijven op wat we gaan filmen en hoe, zodat dit uiteindelijk een mooi visueel verhaal wordt.

// OPNAMES //

Met een heldere planning en shotlist is iedereen goed voorbereid op de opnamedagen. Speciale aankondigingen worden gedaan voor de drone-opnames, zodat iedereen weet wat er gaat gebeuren.

// EDITING //

Met een combinatie van de beste beelden uit de shoot, visuele effecten en passende audio creeëren we een tof verhaal dat past bij jouw doel en uitstraling.

// FEEDBACK & OPLEVERING //

Ons doel is natuurlijk ervoor zorgen dat je helemaal tevreden bent met het resultaat. De feedback op het conceptvoorstel zullen we zo goed mogelijk doorvoeren en daarna opnieuw aanleveren. Je moet deze video vol trots aan iedereen kunnen laten zien, dan zijn wij tevreden met het resultaat.

// ONZE WERKWIJZE //

bottom of page