top of page

 - Diensten -

AFTERMOVIES

Een sterke aftermovie vangt de sfeer van je evenement.

Het herinnert aanwezigen aan de ervaring en geeft anderen een glimp van wat ze hebben gemist.

AFTERMOVIE

Een aftermovie legt de sfeer van jouw evenement vast, zodat bezoekers het opnieuw kunnen beleven en anderen kunnen zien wat ze gemist hebben. Het is niet alleen een herinnering, maar ook een goede manier om jouw volgende evenement te promoten. Of het nu groot of klein is, wij kunnen helpen om die bijzondere momenten vast te leggen. Contacteer ons voor meer info over het maken van een geweldige aftermovie van jouw event!

SitePhotoAFTERMOVIES.jpg
Lure masters After movie 2023
02:42
Autocross Makkum 2022 | After movie
03:28
Whisky proeverij De Holland Terschelling
02:11
25 jaar Wynpark Beabuorren
03:29
Opening plan zuid Harlingen
04:12

// PLAN VAN AANPAK //

We combineren jouw video ideeën met de onze en stellen een plan op. We schrijven op wat we gaan filmen en hoe, zodat dit uiteindelijk een mooi visueel verhaal wordt.

// OPNAMES //

Met een heldere planning en shotlist is iedereen goed voorbereid op de opnamedagen. Speciale aankondigingen worden gedaan voor de drone-opnames, zodat iedereen weet wat er gaat gebeuren.

// EDITING //

Met een combinatie van de beste beelden uit de shoot, visuele effecten en passende audio creeëren we een tof verhaal dat past bij jouw doel en uitstraling.

// FEEDBACK & OPLEVERING //

Ons doel is natuurlijk ervoor zorgen dat je helemaal tevreden bent met het resultaat. De feedback op het conceptvoorstel zullen we zo goed mogelijk doorvoeren en daarna opnieuw aanleveren. Je moet deze video vol trots aan iedereen kunnen laten zien, dan zijn wij tevreden met het resultaat.

// ONZE WERKWIJZE //

bottom of page