top of page

 - Diensten -

DRONE OPNAMES

Opzoek naar prachtige drone opnames vanuit de lucht? 

Je hoeft niet verder te zoeken!

Wil jij luchtopnames met uitstekende beeldkwaliteit. Of shots vanuit een ander perspectief? Wij laten onze drones veilig voor je vliegen.

Binnen of buiten, voor de allermooiste drone opnames stijgen wij voor je op!

DRONE VIDEO 

Een dronevideo geeft jouw bedrijf een nieuw perspectief. Het laat niet alleen je bedrijf van bovenaf zien, maar ook wat eromheen is. Het is een dynamische manier om je bedrijf te laten zien die anders is dan gewone video's. Het biedt een unieke kans om je bedrijf op een opvallende manier aan je doelgroep te presenteren, waardoor je een blijvende indruk achterlaat.

DRONE FOTO'S

Dronefoto's zijn een fantastische manier om jouw bedrijf op een unieke wijze te laten zien. Ze bieden een ongebruikelijk perspectief, waardoor kijkers een compleet nieuwe blik krijgen op jouw bedrijf, de omgeving en de grootsheid ervan. Met deze beelden kun je de schaal, architectuur en sfeer op een manier vastleggen die traditionele fotografie niet kan bieden. Het is een kans om je bedrijf te laten schitteren vanuit de lucht en een onvergetelijke indruk achter te laten bij je publiek.

Vakantiehuis Witte Baak
01:25
Windsurf in action!
01:27
Aldfaers Erf Allingawier
01:18
Akkrum boerderij te koop
02:16

// PLAN VAN AANPAK //

We combineren jouw video ideeën met de onze en stellen een plan op. We schrijven op wat we gaan filmen en hoe, zodat dit uiteindelijk een mooi visueel verhaal wordt.

// OPNAMES //

Met een heldere planning en shotlist is iedereen goed voorbereid op de opnamedagen. Speciale aankondigingen worden gedaan voor de drone-opnames, zodat iedereen weet wat er gaat gebeuren.

// EDITING //

Met een combinatie van de beste beelden uit de shoot, visuele effecten en passende audio creeëren we een tof verhaal dat past bij jouw doel en uitstraling.

// FEEDBACK & OPLEVERING //

Ons doel is natuurlijk ervoor zorgen dat je helemaal tevreden bent met het resultaat. De feedback op het conceptvoorstel zullen we zo goed mogelijk doorvoeren en daarna opnieuw aanleveren. Je moet deze video vol trots aan iedereen kunnen laten zien, dan zijn wij tevreden met het resultaat.

// ONZE WERKWIJZE //

bottom of page