top of page

 - Diensten -

FPV DRONE TOUR

Video rondleiding door het bedrijfspand of woonhuis?

Met drones is meer mogelijk dan je denkt!

Onze FPV drone, vakkundig bestuurd, neemt je mee op een adembenemende reis door elke hoek en ruimte. Zweef door gangen, vlieg langs kamers en geniet van spectaculaire luchtopnames die de essentie van julie pand of huis vastleggen.

BEDRIJF VIDEO TOUR

Ontdek een vernieuwende manier om je bedrijf te laten zien met onze FPV Drone Tour! Door adembenemende opnames kunnen klanten het pand verkennen op een unieke manier. Laat ze de pracht van je kantoren ervaren, de ruimte van productieruimtes voelen en de grootsheid van je faciliteiten bewonderen, alles vanuit een uniek perspectief.

VASTGOED VIDEO TOUR

Verkoop je huis als nooit tevoren door potentiële kopers een adembenemende virtuele ervaring te bieden. Met onze professionele FPV drone-opnames kunnen ze elk hoekje en kenmerk van het huis verkennen, zelfs voordat ze er zijn. Transformeer je huis tot een onvergetelijke beleving en verhoog de interesse van kopers met onze innovatieve FPV Drone Tours!

Fpv Rondleiding: Museumdorp Aldfaers Erf
03:49
Fpv Rondleiding: Vakantiehuis Witte Baak
02:15

// PLAN VAN AANPAK //

We combineren jouw video ideeën met de onze en stellen een plan op. We schrijven op wat we gaan filmen en hoe, zodat dit uiteindelijk een mooi visueel verhaal wordt.

// OPNAMES //

Met een heldere planning en shotlist is iedereen goed voorbereid op de opnamedagen. Speciale aankondigingen worden gedaan voor de drone-opnames, zodat iedereen weet wat er gaat gebeuren.

// EDITING //

Met een combinatie van de beste beelden uit de shoot, visuele effecten en passende audio creeëren we een tof verhaal dat past bij jouw doel en uitstraling.

// FEEDBACK & OPLEVERING //

Ons doel is natuurlijk ervoor zorgen dat je helemaal tevreden bent met het resultaat. De feedback op het conceptvoorstel zullen we zo goed mogelijk doorvoeren en daarna opnieuw aanleveren. Je moet deze video vol trots aan iedereen kunnen laten zien, dan zijn wij tevreden met het resultaat.

// ONZE WERKWIJZE //

bottom of page