top of page
Website banner VRAGEN copy.jpg

Meest gestelde vragen

U kunt ons allertijden een bericht sturen via het contactformulier of via WhatsApp, om een intake in te plannen of om vragen te stellen. Om het voor u makkelijker te maken hebben wij de meest gestelde vragen voor u samengesteld op deze pagina.

 

Hopelijk beantwoorden wij uw vraag, zo niet: schroom niet om contact met ons op te nemen.

Hoeveel dagen duurt het standaard voordat de video klaar is?

Wij leveren standaard binnen 5 tot 7 werkdagen. Zit er haast achter het ontvangen van de video? Tegen een extra vergoeding kunnen we de meeste video’s ook binnen 48 uur afleveren of in het weekend doorwerken.

 

Wat als ik meer aanpassingen heb dan de vooraf afgesproken aantal aanpassingsrondes?

In alle aangeboden pakketen zit minimaal één aanpassingsronde. In het pakket dat samengesteld is voor het maken van een documentaire zitten twee aanpassingsrondes. Mocht u daarna nog aanpassingen hebben dan zullen we daar extra kosten voor in rekening moeten brengen.

 

Waar zijn jullie gevestigd?

By Ewold is gevestigd in Makkum. De eerste 50km worden vergoed, daarna wordt er 0.21 cent per kilometer in rekening gebracht. Alle prints uit de webshop worden gratis verstuurd.

 

Kan iedereen een drone vliegen? 

Nee, absoluut niet. Iedereen kan een drone kopen, maar niet iedereen kan het apparaat besturen en bedienen. By Ewold is een gecertificeerd drone piloot.

 

Welke apparatuur wordt er gebruikt?

De Drone DJI Mavic 3 pro.

Panasonic Lumix S5 (full frame)

 

Is het mogelijk om muziek onder mijn video te doen?

Jazeker! By Ewold beschikt over een groot aantal (achtergrond) muziekjes. Dit zijn nummers die wij kopen om onder uw video te gebruiken. Vaak zijn dit wel wat betere nummers en zijn ze nog niet of nauwelijks gebruikt voor andere video’s.

 

Heb ik garantie?

Alle prints worden geleverd in een uitstekende kwaliteit. Hiervoor staat By Ewold garant, bent u niet tevreden met de kwaliteit? Dan krijgt u een nieuwe print opgestuurd!

bottom of page